تولید مربا خانگی
تولید مربا خانگی | محصولات صد در صد اورگانیک رو از گرام شاپ تهیه کنید.محصولات خاص و کم پبدا رو براتون قراره تهبه کنیم.ما در تلاش هستیم تا با کیفیت ترین محصولات را در اختیار شما قرار دهیم.گرام شاپ محصولاتی تازه و با کیفیت را برای شما به ارمغان میاورد .
راه تماس :
درست کردن مربا از قدیم یکی از راه های نگهداری میوه بوده است. در واقع برای اینکه بتوانند از میوه در تمام طول سال استفاده کنند آن را به همراه شکر فراوان میجوشاندند تا تبدیل به مربا شود. با این کار میوه ی نوبر را در فصل های دیگر نیز در منزل داشتند و به عنوان یک دسر خوشمزه سرو می کردند. در این مطلب به معرفی انواع مربای خانگی می پردازیم و مواد اولیه مورد نیاز برای آن ها را با هم می خوانیم. مربا از اصلی ترین بخش های یک صبحانه خوشمزه است که نه تنها در صبحانه ایرانی بلکه در طرز تهیه صبحانه فرانسوی نیز وجود دارد. اگر برای اولین وعده روز خود به دنبال طرز تهیه صبحانه ایرانی خوشمزه می گردید
انجیر،انجیر خوراکی یا شال انجیر (نام علمی: Ficus carica) گونهای آسیایی از گیاهان گلدار خانواده انجیران است این درخت بومی خاور میانه و آسیای غربی است.
انواعی که در باغبانی برای مصرف میوهٔ آن مورد استفاده قرار میگیرند عبارتند از فیکوس کاریکا، فیکوس پالماتا و فیکوس پودوکاریکا. فیکوس کاریکا همان انجیر معمولی است که به عنوان میوه مورد استفاده قرار میگیرد؛ ولی فیکوس پالماتا و فیکوس پودوکاریکا بیشتر برای تلقیح انواع انجیر خوراکی کاشته میشوند.
از انجیر میتوان در تهیه مربا، بستنی، یا به شکل تازه استفاده کرد. میوه آن به شکل خشک، تازه، کمپوت، مربا، آرد و مارمالاد به مصرف میرسد. از آنجایی که نگهداری و انتقال میوه تازه انجیر بسیار دشوار میباشد بیشترین استفاده آن به صورت فرآوری شده میباشد. سرکه انجیر نیز دارای طعم شیرین و دلچسبی میباشد که برای انواع ترشی و سالاد استفاده میگردد.