مقاله

خواص گلابی چیست

خواص گلابی چیست

خواص گلابی چیست

گلابی میوه ای با طعم ملایم و شیرین است. این میوه های نرم و ترد مملو از ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن ما هستند. گلابی منبع غنی ویتامین C، ویتامین K، پتاسیم و مس است. علاوه بر این، میوه گلابی برای سلامتی ما مفید است، برای کلیه ها، روده و قلب ما مفید است
خواص گلابی چیست

خواص گلابی چیست

خواص گلابی برای سلامتی :

گلابی از جمله میوه هایی است که مردم به آن توجه کافی ندارند. در حالی که برخی از مردم این میوه را “خواهر ناتنی زشت” سیب می نامند، اما تقریباً همان مواد مغذی و مواد معدنی را دارد که خواهر و برادر زیبایش دارند. گلابی میوه ای شیرین و ملایم است که مرکز فیبری دارد. سرشار از فیبر رژیمی، ترکیبات گیاهی یا فیتونوترینت ها و آنتی اکسیدان ها است. اگر میوه گلابی را به طور خلاصه تعریف کنیم، میوه ای است که تمام مواد مغذی را در یک بسته 100 کالری بدون کلسترول، بدون چربی قرار می دهد.

 

این میوه زمانی که از درخت جدا می شود بهترین حالت رسیدن را دارد. به همین دلیل در زمان برداشت توجه ویژه ای لازم است. برخلاف سایر میوه ها، گلابی از داخل به بیرون رسیده است. به همین دلیل است که بسیاری از مردم آن را به نارس بودن یا بی طعم بودن اشتباه می گیرند. بنابراین، اگر می خواهید طعم واقعی آن را تجربه کنید، انتخاب گلابی عالی از بازار بسیار مهم است.

 

پزشکان به افراد مبتلا به دیابت و بیماری های قلبی توصیه می کنند که گلابی را در رژیم غذایی خود بگنجانند. اگر هنوز متقاعد نشده اید، این پست به شما کمک می کند تا همه دانش ها را در مورد میوه گلابی، از فواید سلامتی گرفته تا ارزش غذایی و غیره به دست آورید.

 

ارزش غذایی میوه گلابی

میزان کالری گلابی در 100 گرم 57 کالری انرژی می باشد. گلابی حاوی مواد مغذی ضروری و مواد معدنی مورد نیاز بدن ما است. بیایید به ارزش غذایی آن نگاهی بیندازیم. یک وعده 100 گرمی گلابی حاوی:

 

کالری – 57

کربوهیدرات – 15 گرم

چربی کل – 0.1 گرم

پروتئین – 0.4 گرم

فیبر رژیمی – 3.1 گرم

 

خاصیت گلابی چیست ؟

گلابی از زمان های قدیم مورد علاقه بوده است. این میوه های زنگوله شکل شیرین با کمی ترشی هستند که می توان آن را نرم یا ترد مصرف کرد. آنها فواید زیادی برای سلامتی ارائه می دهند که توسط علم و پزشکی حمایت شده است. بیایید یاد بگیریم که چگونه خوردن گلابی برای سلامتی شما مفید است.

 

10 مزیت ثابت شده میوه گلابی برای سلامتی

1. گلابی سلامت پوست و مو را بهبود می بخشد

ویتامین A همه کاره ترین ماده مغذی است. برای حفظ سلامت و زیبایی پوست، مو و ناخن مفید است. گلابی حاوی مقادیر خوبی از ویتامین A است که می تواند به سلامت پوست و مو کمک کند. همچنین با مواد مغذی مانند زآگزانتین و لوتئین غنی شده است که در تعدادی از عملکردهای اندام ها و واکنش های آنزیمی شرکت می کنند.

 

این همچنین به جوان ماندن پوست کمک می کند زیرا لکه های پیری و چین و چروک را کاهش می دهد. اگر می خواهید پوست و موی سالمی داشته باشید، باید مصرف ویتامین A خود را افزایش دهید. گلابی یکی از میوه هایی است که این ماده معدنی را به وفور دارد و به شما این امکان را می دهد تا با میزان توصیه شده روزانه خود ادامه دهید.

 

2. ممکن است سلامت استخوان را بهبود بخشد

این میوه حاوی مس، کلسیم، فسفر، منگنز و منیزیم در مقادیر قابل توجهی است که همگی نقش مهمی در سلامت استخوان دارند. این مواد معدنی ممکن است در مقادیر بسیار کم مورد نیاز باشند، اما نقش مهمی در قوی نگه داشتن استخوان ها دارند. به افراد مبتلا به بیماری هایی مانند پوکی استخوان توصیه می شود که گلابی را در رژیم غذایی خود بگنجانند زیرا به پیشگیری و درمان شرایط ناتوان کننده و کاهش مواد معدنی استخوان کمک می کند. این تضمین می کند که استخوان های شما مواد معدنی کافی برای رشد و محافظت در برابر التهاب و سایر شرایط دریافت می کنند.

 

از فواید گلابی می توان به بهبود سلامت استخوان ها اشاره کرد

 

3. به کاهش التهاب کمک می کند

گلابی سرشار از فلاونوئیدها و ترکیبات آنتی اکسیدانی است. تحقیقات نشان داده است که خواص ضد التهابی گلابی به کاهش تورم و درد مرتبط با التهاب کمک می کند. افرادی که از علائم نقرس، بیماری های روماتیسمی مانند آرتریت و موارد مشابه رنج می برند، باید گلابی بخورند تا علائم کاهش یابد و از بدتر شدن آنها جلوگیری شود و در نتیجه کیفیت زندگی نیز بهبود یابد. علاوه بر این، مطالعات متعددی وجود دارد که ارتباط مثبتی بین التهاب و بیماری های متابولیک مانند دیابت، بیماری های قلبی و حتی سرطان نشان می دهد. همچنین، مواد مغذی مانند ویتامین C و K به مبارزه با التهاب کمک می کند، که به وفور در گلابی یافت می شود.

 

4. به بهبود گردش خون کمک می کند

گلابی می تواند برای بیمارانی که از کمبود مواد معدنی مانند کم خونی رنج می برند بسیار مفید باشد، زیرا سرشار از آهن و مس است. افزایش سطح آهن در بدن باعث افزایش سنتز گلبول های قرمز می شود. از سوی دیگر، افزایش سطح مس در بدن باعث تسهیل سنتز مواد معدنی ضروری و جذب آهن در سیستم می شود.

 

هنگامی که بدن شما مواد معدنی کافی برای حمایت از اندام ها را داشته باشد، می توانید از ضعف عضلانی، اختلال عملکرد شناختی، خستگی و اختلال در عملکرد سیستم اندام جلوگیری کنید. به همین دلیل است که پزشکان به کودکان و بزرگسالان به طور مساوی توصیه می کنند که غذاهای غنی از مقادیر کافی مس و آهن مصرف کنند. با گلابی می توانید درصد قابل توجهی از این مواد معدنی ضروری را در رژیم غذایی خود تضمین کنید.

 

5. به بهبودی کمک می کند

گلابی منبع خوبی از ویتامین C است و در نتیجه به بهبود زخم ها کمک می کند. اسید اسکوربیک به سنتز ساختارهای سلولی بدن و بافت های جدید در اندام های مختلف کمک می کند. بنابراین، هر زمان که سوختگی یا بریدگی وجود داشته باشد، اطمینان حاصل می کند که ناحیه آسیب دیده به سرعت بهبود می یابد. اگر آسیب دیدید، می توانید گلابی را برای بهبودی سریع در رژیم غذایی خود بگنجانید.

 

6. بهبود سلامت قلب

مطالعات و تحقیقات متعددی منتشر شده است که بر تاثیر گلابی بر سلامت قلب تاکید دارند. بر اساس این مطالعات، گلابی یکی از میوه هایی است که رابطه معکوس با خطر سکته دارد. از آنجایی که میوه گلابی سرشار از پتاسیم است، به این معنی است که میوه گلابی تأثیر قابل توجهی بر سلامت قلب دارد. پتاسیم به عنوان یک گشادکننده عروق (یک بسیار خوب) عمل می کند که به کاهش فشار خون کمک می کند.

 

این منجر به افزایش جریان خون در تمام قسمت های بدن می شود که به تامین اکسیژن به اندام ها کمک می کند. این اکسیژن رسانی به اندام ها عملکرد موثر آنها را ارتقا می دهد. اگر بیمار قلبی هستید یا می خواهید از بیماری های قلبی پیشگیری کنید، باید گلابی را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانید. همچنین محتوای فیبر بالا در گلابی سلامت قلب را تضمین می کند.

مطالب مرتبط